Om oss

Serval IT startade 2006 och vi bedriver idag Excelutbildning och arbetar som Excelkonsult inom IT. Vår huvudsakliga inriktning är att lära ut mer inom Excel men vi har även utbildningar i Word, VBA, PowerPoint och Outlook.

Våra samarbetspartners

Med ett brett nätverk av kompetenta aktörer ser vi till att kunna möta alla våra kunders behov inom IT-kompetens, och kan erbjuda tillfälliga eller stadigvarande konsulttjänster inom drift, underhåll, hosting och utveckling. Vi samverkar med många duktiga företag som Add Skills Cornerstone, Copy Office, IT-Tude och Keep the Pace med flera. Har vi inte den kompetens som våra kunder efterfrågar, ser vi till att ta in den via andra aktörer.

Excel-utbildning bild på Corenerstone
Excel-utbildning- bild på it-tude
excel-utbildning bild på nait
excel-utbildning bild op keep the pace
excel-utbildning bild på copy office

Vår huvudsakliga inriktning är att erbjuda Excelutbildning, men med ett brett nätverk av andra aktörer ser vi till att kunna möta alla våra kunders behov av IT-kompetens, och erbjuda digitala lösningar och webbprogrammeringar till företag.

Först och främst bedriver vi vår Excelutbildning i Stockholm, på distans och online, men vi kan även ta uppdrag på andra orter, om ni så vill det. Vår styrka är de personliga möten som vi skapar och att Excelutbildningen sker i interaktiva möten online. Då kan ni få svar direkt på alla era frågor och behöver inte vänta på svar. Vi behovsanpassar all Excelutbildning så att företagen får ut så mycket som möjligt av den Excelutbildning som vi erbjuder.

excel-utbildning bild på stefan livstedt
Stefan Livstedt startade Serval IT 2006.

Om Stefan Livstedt som startade Serval IT

Stefan Livstedt som startade Serval IT 2006 fokuserade till en början mest på Excelutbildning – att för ett förmånligt pris kunna erbjuda kunder flera utbildningar på en grund- eller fortsättningsnivå inom Microsoft Officepaketet.

Många kunder vill ofta ha genomgångar på högst en dag och har kravspecifikationer och önskemål kring utbildningar som är konkreta för de behov som företagen har. Därför har Stefan Livstedt ändrat företagets verksamhet så att Excelutbildningarna helt utgår från kundernas egna mallar, modeller och processer, vilket är grunden för den uppdelning av utbildningar som Serval IT gör idag. Företaget har helt enkelt anpassat sin verksamhet efter vad kunderna anser är ”lätt”, ”mellansvårt” och ”svårt” och paketerar Excelutbildningarna efter det.

Vi har många nöjda kunder och mycket goda referenser bland annat ST1, Gothia fortbildning, Strukton Rail, Förbundet Unga Forskare, Folkuniversitetet och många fler.

Vi anlitar Stefan från Serval IT som Excellärare på våra yrkeshögskoleutbildningar, ett moment som efterfrågats av marknaden. Vi har också fått hjälp med enskilda coachingpass för vår administrativa personal när vi bytt till Outlook. Smidigt och effektivt med olika lösningar för olika behov.

Eva Arnek, regionschef, Folkuniversitetet
Excel-utbildning-bild på ST1
Excel-utbildning- bild på Gothia
Excel-utbildning- bild på strukton rail
Excel-utbildning- bild på förbundet unga forskare
Excel-utbildning- bild på folkuniversitetet
Excel-utbildning- bild å Prima
Excel-utbildning- bild på Stockholms konserthus
Excel-utbildning- bild på juristhuset

Vill du veta mer om hur du kan få ut mer av Excel? Ta kontakt så kan vi berätta om hur du kan tjäna på att få en Excelutbildning på distans och online, oavsett om du kan mycket eller lite om Excel!