exel-konsult bild på konsult med sin kund

Excelkonsult

Det många inte vet om är att Excel, som är en del av Microsoft Officepaketet, kan användas på oändligt många sätt, om ni behöver kunna förändra den information, upprätta listor eller pivottabeller.

Det kan vara svårt att se de lösningarna på egen hand, men det är här som vi kan komma in, som har mer än 25 års erfarenhet av att kunna lösa problem – som blir till möjligheter med Excel. Vi kan till exempel skapa en mall, som ni kan använda på de sätt som passar er bäst.

Anlita oss som Excelkonsult

Vi som arbetar på Serval It AB arbetar som Excelkonsult och löser alla era problem, som till exempel att kunna hantera stor mängd data i företaget på ett bättre sätt. Våra tjänster handlar om problemlösningar för er på ert företag. Det vi kan göra är att lära känna er organisation och sedan kunna ge er en användarvänlig digital lösning och visa på ett pedagogiskt sätt hur ni ska använda ert nya arbetsredskap.

Vi kan möta er online

När ni anlitar oss kan mötet ske online och då kan vi, efter det som ni berättar, ge er arbetsverktyg som fungerar som ni önskar och som fungerar bäst för er. Vi behovsanpassar lösningen så att den passar er verksamhet och efteråt får ni dessutom online-stöd av oss så att ni inte upplever att det blir för svårt att kunna använda den behovsanpassade och digitala lösning som vi erbjuder.

Vi är flexibla även på så sätt, att vi kan antingen komma till er i Stockholm, eller ge er era lösningar online. Det finns många sätt som vi kan åtgärda era problem så att ni snabbt får en bra och hållbar Excellösning som ni sedan kan använda.

Ta kontakt och be om offert, så ni snabbt får en lösning på det ni som ni behöver!

Vi löser det ni behöver få löst och presenterar lösningar. Ta kontakt och be gärna om offert!