excel-konsult bild på lärare som lär elev

Excelutbildning

Anlita oss på Serval IT för er Excelutbildning så att er personal kan arbeta mer effektivt och använda Excel för det som ni behöver.

Den Excelutbildning som vi ger sker online på distans. Utbildningen är interaktiv så att alla kan ställa relevanta frågor och få svar direkt. Det ger mer både för er del och även för oss så att vi kan anpassa er Excelutbildning så att ni får ut mest nytta av den.

excel-konsult bild på två som tittar i dator

Vad Excelutbildningen handlar om

Det finns nästan en oändlig variation som det går att göra med Excel. Många vill utveckla sin programmeringsförmåga i VBA, genom att tillämpa det i Excel – även om språket finns tillgängligt för samtliga Office-program. Till exempel kan Excel struktureras på så sätt att information kan ”hällas” in i Excel.

Så gott som alla system som är framtagna att stödja en specifik typ av verksamhet, och eftersom Excel har funktionen av att ”Exportera-till-Excel-kommando”, vilket gör det möjligt att ta fram nyckeldata, och skyffla undan det som inte är viktigt. Sedan kan informationen förflyttas i ett snyggt paket till nästa miljö: en kvartalsrapport i Word, eller en PowerPoint-presentation, eller en webbsajt.

Serval IT har tagit fram en mängd kursmoment baserat på insikten om Excels mångfacetterade möjligheter, och hur många företag behöver använda Excel i sin arbetsprocess.

Vi har mer än 25 års erfarenhet

Vi lär allt från nybörjare i Excelkunskaper till de som kan Power BI, och VBA-programmering, och har som exempel hjälpt kunder med med kursadministration. Detta är dock ingen E-learning. Efter över 25 år i branschen som vi har arbetat både som Excelkonsult och med Excelutbildningar är vi vana vid att anpassa lösning efter olika slags behov. 

Tveka inte, utan ta kontakt och fråga om offert!

Ta gärna kontakt för ett första möte online, så kan vi berätta om hur vi kan hjälpa er!